Zvolte si typ nemovitosti

Nabídka nemovitostí

Prodej, stavební pozemek s rybníkem 4319 m2, Červený Hrádek

1.921.150 ,-
Celkem 8 fotografií, zobrazit všechny
Prodejce:
realitní makléř: Dana Verešová Šašková
Dana Verešová Šašková
telefon: +420739451967
info@realitysaskova.cz

Prodej, stavební pozemek s rybníkem 4319 m2, Červený Hrádek

1.921.150 ,-
Popis nemovitosti:

Nabízíme ke koupi soubor pozemků s rybníkem na úplném okraji obce Červený Hrádek. Obec je umístěna mezi městy Telč 10 km a Dačice 10 km. Pozemky jsou situovány na velmi klidném místě za obcí, jsou obklopeny přírodou a z jedné strany sousedí s obecním sportovním areálem, kde se nachází tenisový kurt a fotbalové hřiště se zázemím. Místo je ideální k vybudování objektu k rekreaci s vlastním rybníkem ke koupaní.
Soubor pozemků o celkové ploše 4319 m2 tvoří vodní plocha (rybník) o ploše 1507 m2 a trvalý travní porost 2 812 m2. Rybník může sloužit jako zdroj užitkové vody, k chovu ryb nebo po revitalizaci jako koupací jezírko s molem.
Dle platného územního plánu se nachází cca 1598 m2 travního porostu v zastavitelné ploše. Tato část je určena jako plocha občanského vybavení – sportu a rekreace, na pozemku je tak možné realizovat drobné stavby související se sportem či rekreací, zařízení pro stravování, kempy, autokempy, rekreační a stanová tábořiště. Výšková regulace stavby je 1 nadzemní podlaží s možností podkroví do max. výšky 5m.
Podél pozemku vede obecní komunikace, odpady nutné řešit vlastní ČOV, možné napojení na elektřinu a vodovod, plynofikace v místě není.
Obcí prochází cyklostezka a nad obcí vede turistická trasa, je zde také Bývalá tvrz Červený Hrádek, město Telč s památkovou rezervací v UNESCO je vzdáleno pouze 10 km, v blízkosti je také Přírodní park Česká Kanada.

Typ nemovitosti:
Pozemek
Číslo nemovitosti:
2023109
Operace:
Prodej
Adresa:
Červený Hrádek
Plocha pozemku:
4319 m2
Umístění objektu:
Okraj obce
Komunikace:
Asfaltová, zpevněná, šterková
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
49° 07' 31.881"N, 15° 32' 12.715"E

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.


Částka:

Úrok:
%

Doba splácení:
let

Měs. splátka:

Hledáte partnera pro prodej nemovitosti?
Jste na správné adrese

Kontaktujte mě

Nabízím individuální přístup ke každému klientovi, férové jednání a přehled na realitním trhu. Ráda Vás provedu procesem prodeje Vaší nemovitosti či najdu vhodného nájemníka dle Vašich představ a to s minimem starostí pro obě strany.

Uvědomuji si, že základním nástrojem pro prodej či pronájem nemovitosti je propracovaný marketing a proto spolupracuji s profesionálním fotografem s možností videoprohlídky, 3D scanu nemovitosti a videa nemovitosti z dronu.

Mám zájem o spolupráci