Zvolte si typ nemovitosti

Nabídka nemovitostí

Prodej, rodinný dům se zahradním parkem, 8 467 m2, Horní Pěna

15.950.000 ,-
Celkem 56 fotografií, zobrazit všechny
Prodejce:
realitní makléř: Dana Verešová Šašková
Dana Verešová Šašková
telefon: +420739451967
info@realitysaskova.cz

Prodej, rodinný dům se zahradním parkem, 8 467 m2, Horní Pěna

15.950.000 ,-
Popis nemovitosti:

Nabízíme Vám ke koupi jedinečný objekt k bydlení či podnikání s pozemkem o ploše 8 467 m2.
Jedná se o rodinný dům, který může sloužit pouze k bydlení pro milovníky prostoru a soukromí, dále je také vhodný k vícegeneračnímu užívání či k bydlení ve spojení s pronájmem části nemovitosti.

Dům je umístěn v centru vlastního rozsáhlého pozemku, který slouží jako zahradní park s rybníkem 918 m2 a sádkou. V parku se nachází vzrostlé stromy, keře a trvalky, takže jsou budovy i krytý bazén odstíněny od zbytku obce a pozemek tak poskytuje absolutní soukromí jeho uživatelům. K dispozici je také skleník, vyvýšené záhony, zahradní domek a různá zákoutí s posezením.
Celý pozemek je oplocen, vjezd je řešen vraty na dálkové ovládání, parkování je možné v garáži nebo na ploše určené k parkování na pozemku.

Rodinný dům tvoří 2 samostatně stojící budovy a dělí se na hlavní a vedlejší.

V hlavní budově se ve dvou podlažích nachází obytná část o celkové ploše 210 m2, která je řešena dvougeneračně jako 2+kk s vlastní koupelnou a dále větší dispozice 5+kk s koupelnou, prádelnou, spíží a zimní zahradou. Tato budova je vytápěná plynovým kotlem s napojením na radiátory a v části je také podlahové topení, v obýváku je navíc krbová vložka s průduchy do podkroví.

Ve vedlejší budově je v přízemí o ploše 137 m2 umístěna společenská místnost s krbem, kuchyní a toaletou, dále dílna, dvojgaráž a dřevník.
V podkroví této stavby se nachází samostatný apartmán 59 m2, který je řešen jako otevřený prostor se samostatnou koupelnou.
Tato budova není vytápěna (kromě krbu ve společenské místnosti) a slouží k letnímu provozu.

Mezi budovami je zpevněná dlážděná plocha, na které je umístěna terasa s posezením a před budovou je krytý bazén 40 m3.
Objekt je napojen na elektřinu, plyn, obecní kanalizaci, veřejný vodovod a vlastní kopanou studnu. Většina okapů je svedena do nádrže 8 m3 s možností využití k zalévání, zbytek je řešen vsakováním.

Celý objekt byl postaven s důrazem na přírodní materiály a s respektem k jeho umístění ve venkovské zástavbě, s okolním zahradním parkem tvoří harmonický celek.

V obci se nachází prodejna potravin, pošta, hostinec, dětské hřiště, ZOO a koupací rybník. Veškerá další občanská vybavenost je v Jindřichově Hradci, který je vzdálen pouze 3 min. jízdy autem (3 km).

 

Typ nemovitosti:
Dům, vila
Číslo nemovitosti:
2024096
Operace:
Prodej
Adresa:
Horní Pěna 144
Plocha pozemku:
8465 m2
Plocha zastavěná:
316 m2
Plocha sklepa:
15 m2
Stav objektu:
Dobrý
Konstrukce:
Cihlová
Umístění objektu:
Okraj obce
Komunikace:
Dlážděná, asfaltová, zpevněná
Stáří objektu:
2006
Výbava - popis:
venkovní posezení, bazén venkovní
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
49° 06' 25.646"N, 15° 02' 37.953"E

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.


Částka:

Úrok:
%

Doba splácení:
let

Měs. splátka:

Hledáte partnera pro prodej nemovitosti?
Jste na správné adrese

Kontaktujte mě

Nabízím individuální přístup ke každému klientovi, férové jednání a přehled na realitním trhu. Ráda Vás provedu procesem prodeje Vaší nemovitosti či najdu vhodného nájemníka dle Vašich představ a to s minimem starostí pro obě strany.

Uvědomuji si, že základním nástrojem pro prodej či pronájem nemovitosti je propracovaný marketing a proto spolupracuji s profesionálním fotografem s možností videoprohlídky, 3D scanu nemovitosti a videa nemovitosti z dronu.

Mám zájem o spolupráci