Zvolte si typ nemovitosti

Nabídka nemovitostí

Prodej, rodinný dům, Kunžak - Valtínov

7.985.000 ,-
Celkem 29 fotografií, zobrazit všechny
Prodejce:
realitní makléř: Dana Verešová Šašková
Dana Verešová Šašková
telefon: +420739451967
info@realitysaskova.cz

Prodej, rodinný dům, Kunžak - Valtínov

7.985.000 ,-
Popis nemovitosti:

Dovoluji si Vám nabídnout ke koupi rodinný dům s rozlehlou zahradou ve Valtínově, místní části Kunžaku.
Jedná se o původní zemědělskou usedlost, která byla mezi roky 2019 a 2022 zrekonstru­ována a nyní je využívána k bydlení.
Díky zastavěné ploše 507 m2 má objekt rozsáhlé technické zázemí – garáž pro 4 auta se sekčními vraty na dálkové ovládání, stodolu a 2 sklepy.
Velkoryse pojata obytná část má plochu 205 m2 a nabízí dispozici 5+1 se dvěma koupelnami, technickou místností a rozestavěnou společenskou místností/dílnou. Tato část je vytápěna teplovodním podlahovým topením s napojením na tepelné čerpadlo (voda/vzduch).
Uzavřený dvůr 430 m2 poskytuje absolutní soukromí jeho uživatelům, ze dvora je vstup na zahradu se vzrostlými stromy, za kterou se nachází pastviny s možností procházek a výhledem do krajiny. Valtínov se nachází v Přírodním parku Česká Kanada, nad obcí stojí rozhledna a v okolních lesích jsou skalní útvary a kaskáda rybníků s naučnou stezkou.
V rámci rekonstrukce, která byla dokončena v roce 2022 došlo k výměně střešní krytiny, vyztužení krovu, přípravy na půdní vestavbu s osazením střešních oken, izolací podlah s cirkulací vzduchu, výměně rozvodů elektřiny, vody, odpadů, osazení dřevěných oken s izolačími trojskly, vybudování stropních podhledů se zateplením, osazení kvalitních zárubní a dveří, položení dubové podlahy v interiéru.
Objekt je napojen na elektřinu, veřejný vodovod a jímku (v současné době se řeší v obci možnost zřízení obecní kanalizace).
Jedná se o rozhlehlý rodinný dům, který je ideální k bydlení i ke kombinaci s podnikáním (možnost vybudování kanceláří nebo apartmánů v podkroví domu, provozování penzionu).

Typ nemovitosti:
Dům, vila
Číslo nemovitosti:
2023098
Operace:
Prodej
Adresa:
Kunžak 15
Plocha pozemku:
3509 m2
Plocha zastavěná:
507 m2
Plocha podlahová:
205 m2
Plocha terasy:
15 m2
Plocha sklepa:
33 m2
Sklepní podlaží:
1. sklepních podlaží
Stav objektu:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Smíšená
Umístění objektu:
Rušná část obce
Komunikace:
Asfaltová, zpevněná
Rok rekonstrukce:
2021
Konstrukce popis:
kámen, cihla
Výbava - popis:
terasa
Vydaný certifikát:
E - Nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
49° 05' 59.441"N, 15° 15' 30.441"E

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.


Částka:

Úrok:
%

Doba splácení:
let

Měs. splátka:

Hledáte partnera pro prodej nemovitosti?
Jste na správné adrese

Kontaktujte mě

Nabízím individuální přístup ke každému klientovi, férové jednání a přehled na realitním trhu. Ráda Vás provedu procesem prodeje Vaší nemovitosti či najdu vhodného nájemníka dle Vašich představ a to s minimem starostí pro obě strany.

Uvědomuji si, že základním nástrojem pro prodej či pronájem nemovitosti je propracovaný marketing a proto spolupracuji s profesionálním fotografem s možností videoprohlídky, 3D scanu nemovitosti a videa nemovitosti z dronu.

Mám zájem o spolupráci