Zvolte si typ nemovitosti

Nabídka nemovitostí

Prodej, rodinný dům, 8+kk, Jindřichův Hradec - Otín

11.250.000 ,-
Celkem 38 fotografií, zobrazit všechny
Prodejce:
realitní makléř: Dana Verešová Šašková
Dana Verešová Šašková
telefon: +420739451967
info@realitysaskova.cz

Prodej, rodinný dům, 8+kk, Jindřichův Hradec - Otín

11.250.000 ,-
Popis nemovitosti:

Dovoluji si Vám nabídnout ke koupi rozlehlý rodinný dům s uzavřeným dvorem a vlastním parkovištěm na velmi klidném místě v Jindřichově Hradci. Objekt je umístěn v obytné zóně místní části Otín.
Ideální využití k bydlení i podnikání. V přízemí se nachází obytná část o dispozici 5+kk (4× ložnice, velká šatna, chodba, obývák s kuchyňským koutem, koupelna, samostatné WC) a dvojgaráž, v patře je umístěna další obytná plocha o dispozici 3+kk se dvěma koupelnami (samostatný apartmán). Vrchní apartmán má vstup ze spodní obytné části nebo také samostatný vstup přímo ze dvora, tato část domu je v současné době krátkodobě pronajímána přes Booking s potvrzenými rezervacemi na sezónu 2023 nebo je možné ji pronajmout také dlouhodobě se zajímavým měsíčním výnosem.
Dům byl dostavěn v roce 2019 (spodní část 2014 a apartmán nově vybudován 2019), je napojen na veřejný vodovod, kanalizaci, plyn i elektřinu. Vytápění plynovým kondenzačním kotlem – v přízemí podlahové vytápění, v patře řešeno radiátory, dále je v domě komín s možností napojení krbových kamen. Fasáda domu je zateplena, osazena plastová okna s dvojskly, mezi podlažími je umístěna protihluková izolace.
Zastavěná plocha domu je 214 m2, uzavřeny dvůr má 183 m2 a zpevněná parkovací plocha před domem s předzahrádkou je o výměře 143 m2.
Z obýváku v přízemí a z jedné z ložnic jsou francouzské dveře do uzavřeného dvora, na kterém se nachází ještě zahradní domek, ve kterém je umístěna provozovna pedikůry – ten je také součástí prodeje.
Parkování je možné ve vlastní garáži nebo na vlastním parkovišti pro 4 auta před domem, v garáži je zavedena také voda a odpady s přípravou na vybudování další toalety, součástí garáže je zděná bouda pro pejska s podlahovým vytápěním a vlezem ze dvora.

Typ nemovitosti:
Dům, vila
Číslo nemovitosti:
2023049
Operace:
Prodej
Adresa:
Jindřichův Hradec 234
Plocha pozemku:
540 m2
Plocha zastavěná:
214 m2
Stav objektu:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Cihlová
Umístění objektu:
Klidná část obce
Komunikace:
Asfaltová
Rok kolaudace:
2014
Rok rekonstrukce:
2019
Půdní nástavba:
Ano
Vydaný certifikát:
C - Úsporná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
49° 08' 9.139"N, 15° 02' 21.552"E

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.


Částka:

Úrok:
%

Doba splácení:
let

Měs. splátka:

Hledáte partnera pro prodej nemovitosti?
Jste na správné adrese

Kontaktujte mě

Nabízím individuální přístup ke každému klientovi, férové jednání a přehled na realitním trhu. Ráda Vás provedu procesem prodeje Vaší nemovitosti či najdu vhodného nájemníka dle Vašich představ a to s minimem starostí pro obě strany.

Uvědomuji si, že základním nástrojem pro prodej či pronájem nemovitosti je propracovaný marketing a proto spolupracuji s profesionálním fotografem s možností videoprohlídky, 3D scanu nemovitosti a videa nemovitosti z dronu.

Mám zájem o spolupráci