Zvolte si typ nemovitosti

Nabídka nemovitostí

Prodej, rodinný dům, 2096 m2, Jindřichův Hradec - Horní Žďár

12.950.000 ,-
Celkem 42 fotografií, zobrazit všechny
Prodejce:
realitní makléř: Dana Verešová Šašková
Dana Verešová Šašková
telefon: +420739451967
info@realitysaskova.cz

Prodej, rodinný dům, 2096 m2, Jindřichův Hradec - Horní Žďár

12.950.000 ,-
Popis nemovitosti:

Dovoluji si Vám nabídnout ke koupi nadstandardní rodinný dům s rozlehlou zahradou v Jindřichově Hradci, místní části Horní Žďár.
Objekt je situován v klidné zástavbě rodinných domů na okraji místní části.
Dvoupodlažní rodinný dům byl postaven v roce 2004 a nabízí velkoryse pojatou obytnou část o podlahové ploše 386 m2 + garáž 30 m2.
V objektu se nachází obývák s kuchyňským koutem, 4 koupelny (včetně sauny), 5 ložnic, 2 herny, technická místnost, prádelna, komora, chodby a 2 půdní prostory.
V obývacím pokoji o výměře 80 m2 se navíc nachází prosklená podzemní vinotéka se stálou teplotou, která byla vybudována v roce 2022. Z obýváku je vstup francouzskými dveřmi na krytou terasu, pokoje orientované do zahrady jsou osazeny velkými okny a působí tak velice vzdušně.
Objekt je vytápěn ústředním topením s radiátory, které je napojeno na tepelné čerpadlo vzduch/voda a plynový kotel, v koupelnách je navíc elektrické podlahové vytápění, plášť budovy je zateplen, osazena plastová okna dvojskla.
Dům obklopuje udržovaná zahrada o ploše 1793 m2 se zpevněnou příjezdovou cestou a chodníčky, která díky vzrostlým keřům a stromům poskytuje soukromí jejím uživatelům. Na zahradě je umístěn krytý bazén se slanou vodou a novou technologií, který je vyhříván vlastním tepelným čerpadlem, v rohu zahrady je umístěna pergola s posezením a krbem, dále zahradní domek s možností uložení nářadí.
Napojeno na elektřinu, plyn, veřejný vodovod a lokální čističku odpadních vod.
Parkování je možné ve vlastní garáži nebo na zpevněné a kryté ploše před vchodem. Prostory kolem domu jsou monitorovány kamerovým systémem, v domě je instalován zabezpečovací systém.
Dům je ideální k bydlení pro velkou rodinu, k vícegeneračnímu užívání nebo k bydlení ve spojení s podnikáním.
Veškerá občanská vybavenost je v Jindřichově Hradci, který je pouze 2 minuty autem, autobusová zastávka se nachází 100 m od domu.

Typ nemovitosti:
Dům, vila
Číslo nemovitosti:
2023114
Operace:
Prodej
Adresa:
Jindřichův Hradec 74
Plocha pozemku:
2096 m2
Plocha zastavěná:
303 m2
Plocha podlahová:
351 m2
Stav objektu:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Cihlová
Umístění objektu:
Klidná část obce
Komunikace:
Asfaltová
Stáří objektu:
2004
Výbava - popis:
pergola, bazén venkovní, terasa, krb
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
49° 06' 43.665"N, 15° 00' 5.110"E

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.


Částka:

Úrok:
%

Doba splácení:
let

Měs. splátka:

Hledáte partnera pro prodej nemovitosti?
Jste na správné adrese

Kontaktujte mě

Nabízím individuální přístup ke každému klientovi, férové jednání a přehled na realitním trhu. Ráda Vás provedu procesem prodeje Vaší nemovitosti či najdu vhodného nájemníka dle Vašich představ a to s minimem starostí pro obě strany.

Uvědomuji si, že základním nástrojem pro prodej či pronájem nemovitosti je propracovaný marketing a proto spolupracuji s profesionálním fotografem s možností videoprohlídky, 3D scanu nemovitosti a videa nemovitosti z dronu.

Mám zájem o spolupráci