Zvolte si typ nemovitosti

Nabídka nemovitostí

Prodej, podkrovní byt 75 m2, Jindřichův Hradec, ul. Vídeňská

3.290.000 ,-
Celkem 16 fotografií, zobrazit všechny
Virtuální prohlídka
Prodejce:
realitní makléř: Dana Verešová Šašková
Dana Verešová Šašková
telefon: +420739451967
info@realitysaskova.cz

Prodej, podkrovní byt 75 m2, Jindřichův Hradec, ul. Vídeňská

3.290.000 ,-
Popis nemovitosti:

Dovoluji si Vám nabídnout ke koupi podkrovní byt po kompletní rekonstrukci v širším centru města Jindřichův Hradec, ul. Vídeňská.
Bytová jednotka je situována v podkroví domu, který prošel v roce 2023 rekonstrukcí včetně výměny krovu. Dům je umístěn pouze 300 m od centra města s docházkou 5 min. k veškeré občanské vybavenosti jako jsou obchody, základní i mateřská škola, úřady, restaurace, kavárny. Parkování je možné na parkovišti 150 m (zdarma od 18 do 6 h.) nebo zdarma na parkovištích vzdálených 400 až 500 m.
Byt o celkové ploše 75 m2 se skládá z hlavní místnosti 57 m2 s kuch. koutem, koupelny 18 m2 a dvou vyvýšených prostorů, které se dají po instalaci schodů/žebříku využívat na spaní nebo ke skladování.
Celý prostor působí velmi vzdušně a celkovou příjemnou atmosféru bytu dotváří zachované trámy a stylové vybavení. Součástí bytu jsou i spotřebiče jako je pračka, lednice, myčka, digestoř, varná deska.
Vytápění je řešeno vlastním elektrickým kotlem s napojením na radiátory, ohřev vody bojlerem. Bytem prochází komín, takže je možné po jeho vyvložkování i napojení krbových kamen.
Objekt je napojen na elektřinu, veřejný vodovod i kanalizaci, plynová přípojka je ve fasádě domu (momentálně nevyužíváno).
Byt je vhodný k bydlení nebo také jako investice ke krátkodobému či dlouhodobému pronájmu, v domě je možné přikoupit ještě další apartmán se zahradou a terasou.

Typ nemovitosti:
Byt
Číslo nemovitosti:
2024039
Operace:
Prodej
Vlastnictví:
Osobní
Adresa:
Jindřichův Hradec
Vídeňská 32
Číslo bytu:
5
Podlaží:
3. podlaží z 3 podlaží celkem
Stav objektu:
Po rekonstrukci
Konstrukce:
Smíšená
Umístění objektu:
Centrum obce
Komunikace:
Asfaltová, zpevněná
Půdní nástavba:
Ano
Konstrukce popis:
cihla/kámen
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
49° 08' 27.219"N, 15° 00' 14.246"E

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.


Částka:

Úrok:
%

Doba splácení:
let

Měs. splátka:

Hledáte partnera pro prodej nemovitosti?
Jste na správné adrese

Kontaktujte mě

Nabízím individuální přístup ke každému klientovi, férové jednání a přehled na realitním trhu. Ráda Vás provedu procesem prodeje Vaší nemovitosti či najdu vhodného nájemníka dle Vašich představ a to s minimem starostí pro obě strany.

Uvědomuji si, že základním nástrojem pro prodej či pronájem nemovitosti je propracovaný marketing a proto spolupracuji s profesionálním fotografem s možností videoprohlídky, 3D scanu nemovitosti a videa nemovitosti z dronu.

Mám zájem o spolupráci